Nyheter Hamsundagene 2012

Avlyst: Bokbad med badevakter

Kjære alle som hadde tenkt seg på "Bokbad med badevakter"! På grunn av sykdomsforfall blant damene er vi desverre nødt til å avlyse arrangementet. Dere som har kjøpt billetter kan få disse refundert i resepsjonen på Hamsunsenteret. Vi beklager dette, og sender varme god bedring-tanker!

Senior-dansen er også avlyst.

Honningbarna og Jonas Alaska til Hamsundagene

Hamsundagene har invitert Hamarøys egne, flotte artister Ingeborg Oktober og Eline Thorp til samarbeid rundt musikkprogrammet under Hamsundagene i år. Resultatet av dette har blitt to arrangement vi er stolte av å kunne presentere:

Årets festivaltema: På vei hjem?

I 2012 er det 150 år siden treåringen Knud Pedersen kom flyttende med familien sin fra Gudbrandsdalen til Hamarøy. Gården Hamsund ble familiens nye hjem og stedet der Knud vokste opp. Derfra brøt han opp som tyve-åring, drog ut i verden og ble etter hvert en verdensberømt forfatter, med navnet Knut Hamsun.

Poesigeriljaen festival-stunter under Hamsundagene

Poesien skal ta makta under Hamsundagene! Flere dikt i kommunestyremøtene! Poesi i stedet for handlelister til alle som handler matvarer! Poesi på Hurtigbåten, i busskurene, lokalavisene eller på taket av Hamsunsenteret! Poesigeriljaen setter poesien på kartet og gir oss uante svar og nye spørsmål gjennom hele festivalen. Geriljaen består av lokale ungdommer, på sommerjobb i språkets tjeneste.

Se opp for poesigeriljaen- kommer snart til et sted nær deg...